Van woensdag 1 tot en met zondag 5 april 2009 wordt in het Duitse Essen voor de 21e keer ‘Techno Classica’ gehouden: de grootste oldtimerbeurs ter wereld. Essen ligt in het Ruhrgebied, 40 km van Venlo (editie 2014: klik hier). Twintig hallen en vier buitenterreinen zijn vijf dagen het domein van dé beurs voor oldtimers, classic & prestige automobiles, motorsport, motoren, onderdelen en restauratie. ‘Share the Passion’ is ook in 2009 het motto. De bezoekers kunnen meer dan 2500 te koop staande klassiekers bewonderen, naast spectaculaire presentaties van de auto-industrie.

Eigenlijk is ‘Techno Classica’ vier dagen lang een groot en uniek automuseum. Naast de auto’s die te koop staan, staan ook exemplaren uit musea en privé-collecties tentoongesteld. Meer dan 200 clubs treffen elkaar en maken de Techno Classica daarmee het belangrijkste Klassieker-Clubforum ter wereld. Vorig jaar toonden meer dan 1000 deelnemers uit 28 landen aan 165.800 bezoekers uit 41 landen hun auto’s. De beurs is te bezoeken op donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur en in het weekend van 9.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Techno Classica 2012 Essen – grootste oldtimerbeurs ter wereld
Lees ook:Techno Classica Essen – grootste oldtimerbeurs ter wereld
Lees ook:Techno Classica Essen 2015
Lees ook:Oldtimerbeurs ‘Techno Classica’ Essen: grootste ter wereld
Lees ook:Techno Classica Essen 2014

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “

  1. Pingback: Oldtimerbeurs ‘Techno Classica’ Essen: grootste ter wereld | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>