Voordelig overnachten in de beste sterrenhotels: een nieuwe HotelWeek is gestart!

Na WellnessWeek als variatie op de reguliere HotelWeek gaat HotelSpecials weer terug naar het oude vertrouwde: WinterWeek. Van 21 tot en met 27 november 2017 is het bij HotelSpecials weer mogelijk om vanaf €50,- een 4- of 5-sterrenhotel te boeken (bron: persbericht).

Op 21 november 2017 worden de digitale deuren van de boekingssite weer geopend voor de succesvolle hotelactie. Tot en met 27 november 2017 kunnen 4- en 5-sterrenhotels geboekt worden vanaf €50,- per kamer per nacht, inclusief ontbijt. Voor studenten en backpackers is het de ultieme gelegenheid om te genieten van een luxe hotelovernachting, welke normaal buiten hun budget ligt. Ouders kunnen eindelijk echt genieten van quality time samen, tegen een voordelige prijs! Voor iedereen is er een geschikt hotel tegen een lage prijs.

Tijdens HotelWeek WinterWeek kunnen boekingen geplaatst worden met een aankomstdatum tot 31 maart 2018. Voor hoteliers is HotelWeek de perfecte mogelijkheid om in te spelen op het laagseizoen, waarin de vraag lager is. Voor hotelgasten is het juist de ideale gelegenheid om in de duurdere wintermaanden toch voordelig ertussenuit te gaan. In het aanbod vind je grote steden in Nederland, Duitsland en België, waar overnachten normaliter prijzig is. Denk aan Amsterdam,  Düsseldorf en Brussel. HotelWeek is het ultieme moment om deze steden voordelig én luxueus te ontdekken! Daarnaast kun je ertussenuit naar mooie natuurgebieden in Duitsland of naar pittoreske kustplaatsen. Het is ook mogelijk om een VIP Upgrade te boeken, waarbij een upgrade naar een luxere kamer en een late check-out zijn inbegrepen. Zo kun je helemaal tot rust komen.

Over HotelSpecials

HotelSpecials is opgericht in 2002 en is onderdeel van BookerZzz. Het bedrijf heeft de volgende labels: HotelSpecials.nl, HotelSpecials.be, HotelSpecials.de, HotelSpecials.at en HotelSpecials.se. Het boekingsbedrijf werkt nauw samen met vele hotels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Scandinavië en het aantal partners groeit iedere dag. Het succes van HotelSpecials zie je terug in de naam. HotelSpecials biedt met hun unieke specials altijd iets extra’s aan, van een gratis ontbijt of diner tot een gratis nacht

Lees ook:De HotelWeek: een buitenkansje voor heel Nederland
Lees ook:HotelWeek 2014 gaat dinsdag van start: luxe overnachten voor een paar tientjes
Lees ook:Inschrijven Hotelweek 2016 tot en met vrijdag 13 november: luxe overnachten voor een paar tientjes
Lees ook:Koninklijk overnachten met de gloednieuwe HotelWeek editie
Lees ook:BungalowSpecials introduceert de BungalowWeek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>