Sprookjesfestival Arnhem – 14 t/m 22 oktober

Zaterdag 14 oktober opent om 13.00 in de Stadhuishal van Arnhem de tiende editie van het  Sprookjesfestival. De stad aan de Rijn is op zich al een waar sprookje met haar parken, kastelen, beekjes, heuvels en sfeervolle plekken: de ideale locatie om sprookjes tot leven te laten komen. Tijdens de herfstvakantie  wordt de stad bevolkt met feeksen, feeën en een heleboel andere sprookjesfiguren en is sprookjesprinses Amerijntje er tot en met 22 oktober de baas.

Zie ook: Kabouterweek bij Staatsbosbeheer

Ook dit jaar is zij de centrale figuur: ze zit in de problemen, opgesloten in een grot, maar een vriendelijke draak kan haar redden, met hulp van kinderen. Thema dit jaar is ‘FEEST’. OP uiteenlopende locaties zijn er voorstellingen, dans, theater, muziek en een tentoonstelling, maar ook lezingen, verteltheater en op vrijdag een heuse Sprookjes Modeshow.

Lees ook:Sprookjesfestival 2016 in Arnhem: t/m zondag 30 oktober
Lees ook:Zaterdag 24 oktober begint Sprookjesfestival Arnhem
Lees ook:Kabouterweek bij Staatsbosbeheer
Lees ook:Sprookjesfestival 2011 Arnhem
Lees ook:Sprookjesfestival Arnhem 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>