Nunspeet: vier gewonden na explosie in vakantiewoning

Op een vakantiepark in Nunspeet is zaterdagochtend een vakantiehuisje door een ontploffing door brand verwoest. Vier mensen raakten gewond: een oma, een moeder en twee kinderen van 6 en 9 jaar oud. . De politie heeft nog geen gegevens over de identiteit van de slachtoffers. Buren verleenden eerste hulp.

De slachtoffers zijn met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht. De politie gaat niet uit va neen misdrijf, maar stelt wel een onderzoek in naar de oorzaak. Volgens een medewerker is het huisje eigendom van het vakantiepark. De andere gasten worden op dit moment opgevangen. De burgemeester van de Veluwse gemeente is nar de plek des onheils gekomen.

Lees ook:Herdenking Els Borst in Domkerk Utrecht
Lees ook:Vier doden bij zwaar verkeersongeval in Erp
Lees ook:Details bloedbad Alphen druppelen binnen
Lees ook:Drachten: zes appartementen ingestort na explosie
Lees ook:Treinbotsing op station Leiden Centraal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>