Opening Camperplaats Vechtdal, eerste camperplaats van Nederland met wellness

@Erik Feenstra

Vechtdal Overijssel krijgt in Nieuwleusen de eerste camperplaats in Nederland met wellness faciliteiten. De camperplaats is gelegen in het mooie Vechtdal op de grens van het idyllische Reestdal en is een initiatief van Janny Dekens in samenwerking met provincie Overijssel. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van haar in vervulling. Op vrijdag 24 maart vindt de officiële opening plaats door Ank Bijleveld, commissaris van de Koning, in besloten kring van genodigden (bron: persbericht).

Camperplaats met wellness faciliteiten
Het terrein beschikt over 12 ruime verharde camperplaatsen van 80 m2 waarvan vier met privé hottub, massageruimte, sauna en zelfs een schoonheidssalon. Daarmee is het de eerste camperplaats van Nederland met wellness mogelijkheden. Faciliteiten als broodjesservice, arrangementen en gratis WiFi, gecombineerd met de rust en ruimte in de omgeving maakt de nieuwe camperplaats een aanwinst voor de regio. De camperplaats is goed bereikbaar op zo’n 7 km van de A28.

Omgeving vol (smaak)fietsroutes en cultureel vermaak
De directe nabijheid van cultuurrijke Hanzesteden als Zwolle en Kampen en pittoreske plaatsen als Giethoorn, Staphorst, Dalfsen, Ommen en Hardenberg maken de ligging ideaal voor camperliefhebbers. De Vecht biedt, al kronkelend door het Vechtdal, veel recreatiemogelijkheden en ook zijn er vanaf de camperplaats veel (smaak)fietsroutes en wandelroutes mogelijk. In deze regio zijn veel streekproducenten en smaakadressen te vinden, zoals Wijngoed de Reestlandhoeve met wijnwandelpad, wijnproeverijen en arrangementen.

Vechtdal Overijssel…alle tijd
Daar waar rust en ruimte door het landschap stromen. Waar het leven voortkabbelt in hetzelfde tempo als het water van de Vecht. Dat is Vechtdal Overijssel. Hier vind je het nog: alle tijd voor jezelf en voor elkaar. Het aanbod varieert van (ANWB) topcampings en luxe logiesverstrekkers tot passievolle horeca en streekproducenten. Bovendien is Vechtdal Overijssel dé buitenspeelregio nr. 1 van Nederland. Het Vechtdal biedt je de mogelijkheid om tot rust te komen, tijd met elkaar door te brengen en bewust te genieten

Lees ook:Overijssel met 11 Best Campings een ultiem vakantieparadijs
Lees ook:Opening ‘Beelden 2017’ en tentoonstelling Kunstwegen bij vernieuwde Landgoed Anningahof Zwolle
Lees ook:De HotelWeek: een buitenkansje voor heel Nederland
Lees ook:Nationale Gezondheidsbeurs in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:ETFAM 2010 in Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>