Vakantiebeurs Bijzondere Reizen Amsterdam : Nederlanders boeken massaal verre streken

Zaterdag 7 en zondag 8 januari is de Beurs van Berlage in Amsterdam het domein van de Bijzondere Reizen Beurs, met dit jaar ‘ongekend vele nieuwe aanmeldingen’, meldt de aankondiging. ‘Door de sterkere economie gaan veel Nederlanders langer en verder op vakantie naar bijzondere plaatsen en maken bijzondere reizen.’ Nooit eerder waren er zoveel stands uit landen die als ‘bijzonder’ te boek staan. Door de onrust in het Middellandse zeegebied zijn traditionele vakantiebestemmingen daarheen veel minder in trek. Safari’s en antarticareizen zijn populair geworden (bron: persbericht).

De Vakantiebeurs Bijzondere Reizen heeft een tweede nieuwe locatie gevonden in de Grote Kerk in Breda op 20 en 21 januari. In Breda staan ruim 100 deelnemers tegen 55 vorig jaar  in Maastricht, in Amsterdam ruim 180 tegen 140 vorig jaar. Wat maakt deze beurs zo nieuw en anders? Op deze beurs geen massatoerisme of  grote groepen consumenten op zoek naar koopjes, maar een uitgelezen programma over mogelijkheden om van de gebaande wegen af te gaan met een grote of kleine beurs.

Onbekende landen en bestemmingen worden ontsloten, zoals Turkmenistan en de Solomon Eilanden en in bekende gebieden van de wereld  zoals Indonesië  wordt u met het onbekende in contact gebracht. Er zijn in Amsterdam ruim 220 live presentaties en in Breda ruim 120, met lichtbeelden en verschillende reisexperts die u met kennis van zaken informeren. Doorgewinterde reizigers als de cabaretière Tosca Niterink en de de internationaal doorbrekende filmmaker Rolf Winters met zijn film Down to Earth zijn aanwezig. De beurs is beide dagen te bezoeken va n11.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Amsterdamse Vakantiebeurs voor bijzondere reizen
Lees ook:Vakantiebeurs bijzondere reizen in Beurs van Berlage Amsterdam
Lees ook:De wereld is kleurrijk op de Vakantiebeurs
Lees ook:FIRST ART FAIR in Passanger Terminal Amsterdam
Lees ook:Vakantiebeurs 2011 in de Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>