Maandag 14 november: officiële opening Pier Suites door burgemeester Van Aartsen

Vanaf maandag 14 november kan je op de Scheveningse Pier blijven slapen: om 15.30 uur opent burgemeester Van Aartsen de Pier Suites, luxe hotelkamers op het Toreneiland van De Pier. Na de opening van het grootste terras van Nederland, de Foodboulevard, de Pier Offices én het eerste Reuzenrad boven zee, heeft het Scheveningse icoon een nieuwe primeur waarbij overnachten op zee mogelijk wordt. De exclusieve hotelsuites, van ruim 30 m², hebben elk een jacuzzi en een eigen buitenruimte met panoramisch zicht op de Noordzee (bron: persbericht).

De Pier is sinds juli 2015 weer open voor het publiek, nadat KondorWessels Vastgoed (een VolkerWessels onderneming) en DanZep het bijzondere bouwwerk in oktober 2014 kochten. Ruim 3 miljoen bezoekers hebben de vernieuwde Pier inmiddels bezocht. De vernieuwde Pier is een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, winkels en activiteiten. Op De Pier zijn daarnaast het hele jaar door festivals, culturele events, markten en muzikale optredens. De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur. Toegang tot De Pier is gratis.

Lees ook:Wijnfestival ‘Grape-A-Licious’ op De Pier in Scheveningen – 25 en 26 februari
Lees ook:Koningsavond 26 april: Oranje Bal op De Pier van Scheveningen
Lees ook:De Pier van Scheveningen krijgt Europa’se eerste reuzenrad boven zee
Lees ook:Pier van Scheveningen gaat in 2015 weer open
Lees ook:Maandag 22 en dinsdag 23 februari: tweede editie Kidsfest op De Pier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>