Fijne Feestdagen Festival 2014 in Eindhoven

Eindhoven maakt zich op voor het Fijne Feestdagen Festival (FFF), sinds twee jaar de opvolger van Eindhoven Winterstad (2015: klik hier). Met de intocht van Sinterklaas op 15 november (de laatste dag van het lichtfestival GLOW ) begint het event en staat de Lichtstad tot en met 4 januari in het teken van een nostalgische winterperiode.

Sfeervolle etalages en versierde en verlichte winkelstraten maken shoppen tot een waar genoegen, donderdag 20 november ontsteekt de Bijenkorf de feestverlichting (Turn on the Lights), zaterdag 29 november is de Grote Zwarte Pietenparade en zondag 30 november de roeiwedstrijden op het Eindhovens Kanaal (de Beatrix Winterrace). In december zijn er onder meer kerstmarkten, hollende kerstmannen (Santa Run), kerstevenementen en de fakkeltocht op 24 december. Op de Markt staat de jaarlijkse ijsbaan.

Lees ook:Zaterdag 14 november start Fijne Feestdagen Festival Eindhoven
Lees ook:Turn on the Lights – Bijenkorf Amsterdam opent feestmaand
Lees ook:Donderdag 17 november: Turn on the Lights bij de Bijenkorf
Lees ook:Turn on the Lights bij de Bijenkorf
Lees ook:Fijne Feestdagen Festival Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>