De HotelWeek: een buitenkansje voor heel Nederland

Dinsdag 4 november om 10.00 uur, gaat de HotelWeek officieel van start (2015: klik hier). Via de compleet vernieuwde site www.HotelWeek.nl kan Nederland een week lang een overnachting boeken in een luxe hotel voor slechts een paar tientjes. Al voor € 25 p.p. kan er overnacht worden in een 4-sterrenhotel en voor € 35 p.p. in een 5-sterrenhotel (bron: persbericht).

De HotelWeek is een initiatief van Hotelspecials.nl en is in het leven geroepen om Nederlanders kennis te laten maken met luxe sterrenhotels voor een lage prijs. Dit jaar is er keus uit bijna 300 hotels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. Van 4 t/m 11 november is het mogelijk om het aanbod te boeken. Door het nieuwe design van de website en de mobiele versie is dit nu nog eenvoudiger.

De HotelWeek biedt Nederlanders de kans om het nieuwe jaar goed te beginnen. De aankomstdatum van de HotelWeek is van 31 december 2014 tot en met 11 januari 2015. Oud en nieuw kan bijvoorbeeld gevierd worden in Den Haag, Haarlem of Düsseldorf. Andere topbestemmingen waar tijdens de HotelWeek overnacht kan worden, zijn Berlijn, Antwerpen en Amsterdam. Nog meer luxe wordt er geboden met de VIP-arrangementen. Deze zijn te boeken vanaf € 50 p.p. De arrangementen bestaan uit bijvoorbeeld een upgrade naar een luxere kamer, toegang tot het wellness center of een fles prosecco op de kamer. Prijzen zijn op basis van 2-persoonsbezetting, exclusief servicekosten en eventuele toeristenbelasting.

Lees ook:HotelWeek 2014 gaat dinsdag van start: luxe overnachten voor een paar tientjes
Lees ook:Voordelig overnachten in de beste sterrenhotels: een nieuwe HotelWeek is gestart!
Lees ook:Inschrijven Hotelweek 2016 tot en met vrijdag 13 november: luxe overnachten voor een paar tientjes
Lees ook:Koninklijk overnachten met de gloednieuwe HotelWeek editie
Lees ook:Eropuit en slapen in een woonboot, de Pijp of Zandvoort?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>