Laatste weekend mega kermis Americahal Apeldoorn

Tijdens de voorjaarsvakantie is de Americahal in Apeldoorn al jaren het domein van de grootste overdekte  Kermis van Nederland: dit jaar nog tot en met zondag 24 februari (2014: klik hier). Niet alleen binnen, ook buiten staat een keur aan binnen- en buitenlandse attracties.

Apeldoorn geldt voor de kermisbranche als de start van het kermisseizoen: vanuit Apeldoorn vertrekken de exploitanten naar andere plekken in het land. De kermis is iedere dag te bezoeken van 14.00 tot 23.00 uur; de toegang tot het binnen –en buitenterrein is gratis.

Lees ook:Vakantietip – Indoorkermis Apeldoorn
Lees ook:Indoor kermis Apeldoorn en Almelo
Lees ook:Indoor kermis Apeldoorn en Almelo
Lees ook:Park Hilaria Eindhoven
Lees ook:Park Hilaria 2011 in Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>