Bejaard koppel 48 uur gestrand op Gooimeer

Op het Gooimeer heeft een bejaard echtpaar 48 uur zonder eten en drinken vastgezeten. Zaterdagmiddag ontdekten medewerkers van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) de man van 82 en zijn 75-jarige vrouw en werden ze uit hun benarde positie gered. Ze werden naar het KNRM-station in Blaricum gebracht. Ze zijn geschrokken, maar verder ongedeerd.

Het echtpaar was donderdagavond met hun boot vertrokken uit de haven van Muiden. Op de weg naar de haven van Huizen liepen ze op een ondiepte vast. Ze konden geen hulp inroepen omdat de batterijen van hun telefoon op waren en deden twee dagen lang vergeefse pogingen om de aandacht te trekken van passerende schepen. Ze hadden niet genoeg eten en drinken aan boord en er was ook geen verwarming.

Lees ook:Opnieuw groot schip vastgelopen in Nauw van Bath op de Westerschelde
Lees ook:Enschede heeft weer stroom
Lees ook:Amsterdamse Bos Festival
Lees ook:Grote brand in Rotterdam
Lees ook:Kwaku Summer Festival in Nelson Mandela Park Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>