De Librije en Oud Sluis bij 50 beste restaurants ter wereld

In de nieuwste top-50 van beste restaurants ter wereld staan er twee uit Nederland. Oud Suis staat op de 21e en De Librije in Zwolle op de 33e plaats. Het Britse tijdschrift ‘Restaurant’ publiceert ieder jaar de wereld-top-100. Beste restaurant ter wereld is voor de derde keer Noma in Kopenhagen, gevolgd door Spaanse restaurants op de tweede en de derde plek.

Spanje en de Verenigde Staten zijn beiden driemaal in de top-10. De Librije is 13 plaatsen gestegen; Oud Sluis staat voor de 7e keer in de top-100, maar zakte vier plaatsen. Beide restaurants hebben drie Michelin sterren.

Lees ook:Twee Nederlandse restaurants in wereldtop-50
Lees ook:Beste restaurants van Nederland 2012
Lees ook:De Librije in top-40 beste restaurants ter wereld
Lees ook:De Librije grote winnaar eerste editie Restaurant Awards
Lees ook:Nederland drie nieuwe tweesterrenrestaurants rijker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De Librije en Oud Sluis bij 50 beste restaurants ter wereld

  1. Tanja

    Goed hoor!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>