Overnachten in de Amsterdam ArenA tijdens Klassiekerweekend

IMG_20160410_134546Op 21 januari wordt in de Amsterdam ArenA de 184e editie van de Klassieker gespeeld. Om de aftrap van de tweede helft van het seizoen in te luiden, maken Ziggo en Ajax het mogelijk om de nacht voorafgaand aan de Klassieker in een klein huisje in de ArenA te overnachten en Ajax – Feyenoord te kijken vanaf het balkon. Via een competitie die nu van start gaat, maakt iedereen kans om het ‘Klassiekerweekend van je leven’ te winnen (bron: persbericht).

In de ArenA staat een luxe ingericht huisje waar de winnaar van de competitie, vergezeld door één vriend(in) of familielid, zal overnachten. Het programma start op zaterdag 20 januari en duurt tot na de wedstrijd op zondag 21 januari 2018. Tijdens het weekend zullen de winnaars verrast worden met onvergetelijke activiteiten die onder andere te maken hebben met de Klassieker. De winnaar luncht met een clublegende, slaapt in de ArenA en bezoekt een concert in de Ziggo Dome. Naast de hoofdprijs zijn er nog vele prijzen beschikbaar zoals kaarten voor de Klassieker en gesigneerde Ajax-shirts van André Onana, Frenkie de Jong, Donny van de Beek en Carel Eiting.

Competitie
Om kans te maken op het weekend en de overnachting in de ArenA dienen deelnemers een foto, tekst of video met de hashtag #zigGOajax te plaatsen op Twitter of Instagram, waarin ze laten zien hoe zij zich voorbereiden op de wedstrijd. Daarnaast is het mogelijk onder een van de Facebookposts van Ziggo of Ajax een reactie te plaatsen. De meest originele inzending wint. De actie loopt vanaf donderdag 11 januari tot en met woensdag 17 januari.

De Klassieker
De wedstrijd tussen de nummer twee en nummer vijf is een van de eerste van het voetbalseizoen na de winterstop en wordt gespeeld op 21 januari om 14.30 uur.

Meer info hier

Lees ook:Ajax-Feyenoord in Amsterdam ArenA: het wordt rete-spannend!
Lees ook:Angst voor rellen bij Feyenoord-PSV in Arena
Lees ook:Ajax voor het eerst sinds 2003 in kwartfinale Europees toernooi
Lees ook:Amsterdam Tournament in de ArenA
Lees ook:Sinterklaas Show in Amsterdam ArenA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>