WinterparadIJS Amersfoort 2017

@Erik Feenstra

Vrijdag 24 november opende de vijfde editie van WinterparadIJS Amersfoort. Tot en met 7 januari 2018 staat er op het Eemplein een overdekte schaatsbaan van meer dan 600 vierkante meter. Tot aan de kerstvakantie kunnen basisschool-leerlingen komen schoolschaatsen. Daarnaast worden er activiteiten georganiseerd voor kansarme kinderen, mensen met een beperking en asielzoekerskinderen.

Verder is er een ijshockeycompetitie, curling en zijn er live optredens. Nieuw dit jaar zijn activiteiten voor ouderen, zoals een muziekavond en een stampottenbuffet. Op vrijdag 15 december vindt de Kerstmannenloop plaats en van 15 tot en met 17 december staat er een kerstmarkt. Tickets en openingstijden: zie website.

Lees ook:WinterparadIJS Amersfoort vanaf vrijdag 25 november
Lees ook:Drijvende Kerstmarkt Leiden begint vrijdagavond 16 december met Lichtjesparade
Lees ook:Bosch Winterparadijs op de Parade
Lees ook:Bosch Winterparadijs 2013
Lees ook:Kerstmarkt Dordrecht: vrijdag 16 t/m zondag 18 december

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>