Ice*Amsterdam op het Museumplein

It giet oan op het Museumplein:  Ice*Amsterdam zet de traditie van meer dan 120 jaar ijs op het plein net als de afgelopen jaren voort en opende op zaterdag 18 november. Tot en met 4 februari kunnen sportievelingen terecht op een schaatsbaan van 1500 m2. Door een replica van de Magere Brug lijkt de schaatsbaan op een bevroren Amsterdamse gracht.

In 2013 opende Ice*Amsterdam voor het eerst haar deuren. Een jaar later telde Ice*Amsterdam ruim 60.000 bezoekers en is daarmee niet meer weg te denken van het Museumplein. Tickets en tijden: klik hier. Naast de schaatsbaan is er een schaatsterras met een buitenbar van Brasserie Ice*Amsterdam, een brasserie in authentieke kerstsfeer. Naast vrij schaatsen biedt Stichting Ice*Amsterdam ook schaatslessen, ijshockey, kunstschaatsen, curling en ijssculpturen maken. Van 20 tot en met 30 december staat Ice*Village Amsterdam op het Museumplein, een shopping walhalla met winterchalets.

 

Lees ook:IJsbaan Museumplein: Ice*Amsterdam – t/m 5 februari
Lees ook:Ice*Amsterdam zet de traditie van meer dan 120 jaar ijs op het Museumplein voort
Lees ook:Ice*Amsterdam vanaf 22 november terug op Museumplein
Lees ook:Ice*Amsterdam, schaatsbaan Museumplein blijft langer open
Lees ook:Volg de schaatssporen van Jaap Eden op het Museumplein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>