Zondag 19 november: IJskoude bootcamp op de schaatsbaan in Scheveningen

Op zondag 19 november om 09:30 uur doen 50 enthousiastelingen mee aan de Wim Hof Challenge onder leiding van trainer Angelique van Vliet. Zij heeft de methode geleerd van ‘The Iceman’ Wim Hof himself. Na een korte introductie en training loopt iedereen op blote voeten een ronde over de ijsbaan. De echte waaghalzen kunnen ook nog een duik nemen in een van de ijsbaden. De Ice Challenge wordt gevolgd door een uitdagende bootcamp om lekker op te warmen. Na afloop van de sportieve ochtend krijgen alle deelnemers een gezond ontbijt bij La Galleria. Informatie of inschrijven:  www.cooleventscheveningen.nl (bron: persbericht).

-
Deelname
Inschrijven voor de bootcamp en Ice Challenge kan via de website  www.cooleventscheveningen.nl. Deelname bedraagt € 15,- en is inclusief een ontbijt  bij La Galleria aan het Kurhausplein.
-
Over Cool Event
Dit jaar is het alweer de 10e editie van het Cool Event in Scheveningen. Onder leiding van organisatoren Damiano D’Alba, Lars de Geus en Sainah Reis hebben ook dit jaar de ondernemers van Scheveningen en Den Haag de handen ineen geslagen om dit evenement mogelijk te maken. Samen gaan zij elk jaar de uitdaging aan om het evenement groter en leuker te maken. Zoals ieder jaar is de schaatsbaan op het Kurhausplein het middelpunt van het Cool Event. Hier kan iedere dag van 10.00 uur tot 22.00 uur geschaatst worden. Op de boulevard kan men vanaf de Pier naar beneden glijden over een 30 meter lange ijsglijbaan.
-

Lees ook:Zaterdag 2 december: Opening Ice EXPO en Roetsjbaan op Scheveningen
Lees ook:Cool Event Scheveningen
Lees ook:Cool Event Scheveningen: schaatsbaan gaat later open
Lees ook:Zaterdag 11 november feestelijke opening 11e editie Cool Event Scheveningen
Lees ook:Men of Steel Run Scheveningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>