Military Boekelo Enschede

Van donderdag 5 tot en met 8 zondag oktober vindt de 47e editie van de Military Boekelo-Enschede plaats. Het nationaal paardensportevenement is een van de grootste outdoor sportevenementen van Nederland en speelt zich af op 55 hectare oppervlakte in het Twentse landschap. De Military is uitgegroeid tot een totaalevenement met een uitgebreide programmering op gebied van ‘topsport, business en pleasure’ en trekt jaarlijks meer dan 60.000 bezoekers.

Tickets: zie website. Zandstra van het organisatieteam: ’Als mensen eenmaal een keer zijn geweest, worden ze gegrepen door de ambiance en komen ze het jaar daarop weer terug. Dat komt ook door de perfecte mix van topsport, business en pleasure. Je kunt genieten van paardensport op het allerhoogste niveau, shoppen op onze Herfst-Fair of uitblazen in het Grand Café. De Military heeft het allemaal.’

Tijdens de Military komen paard en ruiter in dezelfde combinatie uit in drie verschillende disciplines; dressuur, springen en crosscountry. Het spannendste onderdeel voor zowel paard, ruiter als het publiek is de crosscountry. Nieuw dit jaar is de ‘alcoholslagboom‘: bezoekers die weg willen, moeten blazen en alleen als en nuchter zijn gat de slagboom open. In ruil staan ze op een gratis parkeerterrein met ruimte voor 200 automobilisten. De slagboom werd drie jaar geleden met succes in België gebruikt.

Lees ook:Military Boekelo-Enschede 2016: nationaal paardensportevenement met internationale allure
Lees ook:Military Boekelo 2013
Lees ook:Military Boekelo 2011
Lees ook:Military Boekelo 2012
Lees ook:Internationale Military Boekelo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>