Duizenden donateurs van SOS Kinderdorpen vieren Familiedag in Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Gisteren vond voor de tweede keer de SOS Familiedag plaats in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Slagharen deed de deuren van het park kosteloos open voor donateurs van SOS Kinderdorpen. Maar liefst 8.000 toegangskaarten werden beschikbaar gesteld voor de trouwste donateurs van de internationale kinderontwikkelingsorganisatie. Tijdens de SOS Familiedag wilde SOS Kinderdorpen haar achterban bedanken voor hun waardevolle bijdrage waarmee de organisatie kwetsbare kinderen waar ook ter wereld ondersteunt, zodat zij kunnen opgroeien in een liefdevolle en veilige familie (bron: persbericht).


Ambassadeur Jochem van Gelder treedt op
De donateurs van SOS Kinderdorpen werden zondag in het zonnetje gezet en konden zich vermaken met de attracties en de georganiseerde activiteiten. SOS ambassadeur Jochem van Gelder trad op en vroeg aanwezige kinderen of zij nog briljante ideeën hadden om de wereld beter te maken. Ook kon men met een virtual reality bril een uniek kijkje nemen in een heus SOS kinderdorp, was er een bijzondere SOS film te zien en konden families deelnemen aan de speciale SOS Kinderdorpen familiespeurtocht.

Verhuur Raccoon Lodge levert een mooie cheque op
Naast dat Attractie- & Vakantiepark Slagharen haar deuren opende voor donateurs van SOS Kinderdorpen werden er ook andere acties opgezet om aandacht te vragen en geld te werven voor de organisatie. Een van die activiteiten vond heel recent plaats en betrof de verhuur van de Raccoon Lodge ten bate van SOS Kinderdorpen. In de periode tussen 28 juli en 1 september werd deze lodge helemaal ondergedompeld in SOS Kinderdorpen-stijl. Met mooie foto’s, voorleesboekjes en andere aankleding werd het een echte SOS Kinderdorpen-lodge, waar met name families hun hart konden ophalen. Op de SOS Familiedag overhandigde de directeur van Attractie- & Vakantiepark Slagharen Wouter Dekkers naar aanleiding van deze veiling een cheque van €8.500,- aan SOS directeur Margot Ende.

Een logische link
Voor Slagharen directeur Wouter Dekkers vloeit de samenwerking met SOS Kinderdorpen logisch voort uit de missie van Slagharen. “Wij geloven net als SOS Kinderdorpen dat de ontwikkeling van kinderen een voorwaarde is voor een betere toekomst. En dat de liefde van een familie de belangrijkste basis is voor een kind om zich te kunnen ontwikkelen. Mede om deze reden steunen wij graag SOS Kinderdorpen. Zo hopen we een steentje bij te dragen”

Lees ook:Slagharen verhuurt SOS Kinderdorpen-lodge
Lees ook:Het grote SBS 6 Paasfeest Slagharen
Lees ook:Overijssel met 11 Best Campings een ultiem vakantieparadijs
Lees ook:Efteling 65 jaar – nieuw: vakantiepark Efteling Loonsche Land en familie-attractie Symbolica
Lees ook:Trouwen in CentreParcs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>