Crash op Circuit van Zandvoort

Op de Circuit van Zandvoort is zaterdagochtend een coureur – de Fransman David Ferrer – zwaar gewond geraakt bij een ernstige crash. Hij is ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht, vertelde de politie. De auto is in stukken gebroken en delen liggen verspreid over de weg.

Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. Het ging in de openingsronde mis, toen de Fransman in de laatste bocht uit de bocht vloog. Medisch personeel was er snel bij en hebben de coureur gereanimeerd, waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is gebracht. Ambulances en een traumahelikopter waren snel ter plaatse. Dit weekend vindt de Historic Grand Prix plaats op het Circuit van Zandvoort.

Lees ook:Kampioencoureur overlijdt na ongeval racecircuit Ter Apel
Lees ook:Gewonden bij Twentse Verlichte Carnavalsoptocht in Tubbergen
Lees ook:Auto rijdt monumentale ingang Blijdorp in puin
Lees ook:Runner’s World Zandvoort Circuit Run: nieuwe hardloop klassieker
Lees ook:Fietser door hert aangereden in duinen Zandvoort

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>