HISWA te Water 2017 in Amsterdam

Tot en met zondag 3 september  vindt HISWA te water plaats, de grootste in-water bootshow van Noord-Europa op de NDSM-werf in Amsterdam. Er liggen zo’n 300 nieuwe zeilboten, motorboten en sloepen en jachten aan de steigers en op de kade is een uitgebreid aanbod van nautische producten, kleding en accessoires.

Daarnaast zijn er activiteiten voor jong en oud op en rond het water te beleven en op een centraal gelegen terras is het goed toeven. De bootshow vindt sinds 2012 plaats in Amsterdam Marina op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Vanaf het Centraal Station vertrekt ieder kwartier een gratis pont (de fiets mag mee). HISWA te Water is dagelijks te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website, of aan de kassa. Het pontje over het IJ brengt bezoekers in 15 minuten vanaf Amsterdam Centraal naar de NDSM-werf en terug. De indoor HISWA vindt ieder jaar in maart plaats in de RAI Amsterdam.

Lees ook:HISWA te Water 2016 in Amsterdam
Lees ook:HISWA te Water 2015 in Amsterdam
Lees ook:Koning opent HISWA te Water 2013
Lees ook:HISWA te Water 2012 in Amsterdam Marina
Lees ook:HISWA te water verhuist naar Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>