EK Hockey in Amsterdam – 18 t/m 27 augustus

Vrijdag 18 augustus begon het EK Hockey in Amsterdam. Acht herenteams en acht damesteams strijden in het vernieuwde Wagener Stadion in het Amsterdamse Bos. Bij de mannen zijn België, Duitsland, Engeland, Ierland, Nederland, Oostenrijk, Polen en Spanje gekwalificeerd, bij de vrouwen België, Duitsland, Engeland, Ierland, Nederland, Schotland, Spanje en Tsjechië.

rijdag openden de Nederlandse hockeydames – die hun Europese titel moeten zien te verdedigen – met een 3-1 zege op Spanje in de stromende regen. Zaterdag spelen de Oranje mannen hun eerste wedstrijd, ook tegen Spanje. Tickets: zie website. Zaterdag 26 augustus vindt de damesfinale plaats, de dag erop de herenfinale

Lees ook:EK Hockey dames en heren in Amsterdam
Lees ook:Halve finales EK badminton Almere
Lees ook:Oranjedames in finale EK Badminton
Lees ook:De mythe van de Hockey Champions Trophy
Lees ook:Oranje opent Champions Hockey Trophy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>