Eemhaven Festival Amersfoort – vrijdag 18 t/m zondag 20/8

@Erik Feenstra

Vrijdag 18 tot en met zondag 20 augustus vindt in Amersfoort voor de tweede keer het Eemhaven Festival plaats, een gratis driedaags festival in en rond de Eemhaven vol doe-activiteiten, muziek, cultuur, eten en drinken. Op het hoofdpodium is er iedere dag een live programma met voor elk wat wils.

Het ‘Tejater aan het Water’ is de plek om ‘heerlijk te chillen’, met live muziek van aanstormend talent uit Amersfoorts en lekker eten en drinken. Op het water van de Eemhaven zijn allerlei waterspelen. Vrijdag van 14.00 tot 23.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur en zondag van 12.00 tot 19.00 uur. In Zandfoort aan de Eem vinden vrijdag en zaterdag tot in de late uurtjes afterparties plaats: tickets kosten 7,50 in de voorverkoop en een tientje aan de deur.

Lees ook:Eemhaven Festival Amersfoort – vrijdag 19 t/m zondag 21 augustus
Lees ook:Sonsbeek TheaterAvenue: donderdag 18 t/m zondag 21 augustus
Lees ook:Zutphen: Live at the Brons, vrijdag 26 t/m zondag 28 augustus
Lees ook:Maastricht Jumping, Woonevent en Art in the Park
Lees ook:Huntenpop Festival Ulft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>