FINA Worldcup Zwemmen Eindhoven

Deze week komen de beste zwemmers en zwemsters ter wereld naar Eindhoven voor de FINA Worldcup Zwemmen op vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus. Dan is het Pieter van den Hoogeband zwemstadion het domein van de (volui) FINA/airwave Swimming World Cup Eindhoven 2017 presented by Eiffel.

Het toernooi wordt ieder jaar gehouden; Eindhoven maakt deel uit van een reeks van negen toernooien wereldwijd. De zwemmers strijden van augustus tot en met november om 2 miljoen dollar aan prijzengeld. Drie weken na het WK Zwemmen in Boedapest zullen de meesten nog op topniveau zijn. In Eindhoven worden dan ook toptijden verwacht.  Tickets: zie website.

Lees ook:EK Kortebaan zwemmen Eindhoven
Lees ook:Ladies Open Golftoernooi in Eindhoven
Lees ook:EK Zwemmen in Eindhoven: een voorproefje
Lees ook:EK Paralympisch Zwemmen 2014 in Eindhoven
Lees ook:Zwemmen in rivieren levensgevaarlijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>