EK Vrouwenvoetbal: Nederland-België in Tilburg

Maandagavond spelen de oranje leeuwinnen de derde poule-wedstrijd van het EK Vrouwenvoetbal tegen België, in het Koning Willem II Stadion in Tilburg. Op deze dag kleurt de stad roze tijdens de populaire Roze Maandag op de Tilburgse kermis, maar de kleur oranje zal zeker ook te zien zijn. Sinds vrijdag is het Pieter Vreelandplein omgedoopt tot fanzone, met op maandag van 13.00 tot 20.00 uur speciale activiteiten.

Kort na 18.00 uur start hiervandaan de fanwalk naar het stadion, een tocht van ongeveer 2,5 kilometer. De Oranje Fanbus rijdt hierin mee. Het stadion is uitverkocht. In Rotterdam stond een groot buitenscherm op de Fanzone, het is niet duidelijk of dat in Tilburg ook het geval is. Zo niet: vanaf 20.25 uur besteedt NPO 1 aandacht aan de wedstrijd, die begint om 20.45 uur.

Lees ook:EK Vrouwenvoetbal: kwartfinale Nederland-Zweden in Doetinchem
Lees ook:EK Vrouwenvoetbal: Rotterdam kleurt oranje
Lees ook:EK Vrouwenvoetbal: finale Nederland – Denemarken in Enschede
Lees ook:De Tilburgse Kermis 2013
Lees ook:Tilburgse kermis 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>