Rotterdam: yoga op buitengewone locaties in de stad

Deze zomer kunnen urban yogaliefhebbers weer meedoen aan yogalessen op unieke stadse locaties, tijdens de jaarlijkse serie Summer Events van yogastudio Yogaground. Op zondag 30 juli wordt afgetrapt in het Museum Boijmans van Beuningen, waar nooit eerder een yogasessie heeft plaatsgevonden. Andere locaties waar dit jaar een yogales wordt gegeven zijn De Rotterdam, Tropicana en de Euromast! Alle lessen worden ondersteund door muziek van een live DJ (bron: persbericht).

LOW WATCHING, FLOW YOGA

Meer tijd en aandacht van bezoekers voor de individuele kunstwerken. Dat is wat Museum Boijmans Van Beuningen voor ogen heeft met de totaal vernieuwde opstelling van de collectie, die dit voorjaar werd gepresenteerd. Om dit Slow Watching kracht bij te zetten nodigde het museum Yogaground uit voor een bijzondere les Flow yoga, op het binnenplein van het museum. Deelnemers aan de les krijgen gratis toegang tot het museum om in alle rust de werken te bewonderen.

SUMMER EVENTS 2017

Met de aftrap op 30 juli bij Museum Boijmans Van Beuningen belooft het een hele mooie zomer te worden voor liefhebbers van yoga en van de stad Rotterdam. Op 13 augustus geeft Yogaground les bovenop de Euromast en 27 augustus volgt De Rotterdam, in The Loft van hotel nhow. 10 september is het laatste Summer Event in het voormalige Tropicana, in samenwerking met Aloha Rotterdam. Eerdere edities vonden plaats op onder andere het dak van de Fenix Food Factory, station Hofplein, Het Nieuwe Instituut en GARAGE Rotterdam.

URBAN & DOWN TO EARTH

Met hun eerste studio, vorig jaar geopend in het hart van Rotterdam Central District, is Yogaground het meest urban & down to earth yogaconcept in town. Regelmatig organiseert Yogaground lessen in de open lucht en op bijzondere locaties. Sinds kort vindt er wekelijks een yogasessie plaats bij OP HET Dak. Voor de Summer Events koos Yogaground dit jaar voor plekken die Rotterdam het beste vertegenwoordigen. Wat is dan een betere eerste locatie dan het besloten binnenplein van Museum Boijmans Van Beuningen? Het wordt een geweldige zomer!

INFO

Data: 30 juli, 13 & 27 augustus en 10 september
Tijden: 10.00 – 11.00 uur (bij Tropicana van 11.00 – 12.00 uur). Deuren openen 15 min voor de les begint.
Tickets: Tickets zijn te koop voor 15 euro op www.yogaground.nl/summerevents/
Breng je eigen yogamat mee!

Lees ook:Museumprijs voor Boijmans van Beuningen
Lees ook:Sleepover at Museum Boijmans Van Beuningen
Lees ook:Dure voetstappen in pindakaaskunstwerk
Lees ook:Amsterdam Urban Sports Week: 28 april t/m 2 mei
Lees ook:Kokoschka ‘Mensen en beesten’ in museum Boijmans van Beuningen Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>