Zuidas Suits & Stilettos Run in Amsterdam

In de Amsterdamse Zuidas zijn mannen in pakken en vrouwen op hakken de normaalste zaak teer wereld. Donderdag 18 mei laten zij zich van hun sportieve kant zien, tijdens de Zuidas Suits & Stilettos Run. De vrouwen verschijnen aan de start in hun rok of mantelpak met hakken van minimaal 9 centimeter hoog. De mannen rennen in kostuum, mét stropdas, op leren schoenen en met hun aktetas onder de arm.

Het parkoers is 50 meter lang en wordt uitgestippeld bij he tGustav Mahlerplein/Claude Debussylaan. Om 12.00 uur start de eerste serie, om 12.30 uur is de finale van de Suits Run, vijf minuten later van de Stilettos Run en om 12.40 uur is de prijsuitreiking: zelf ontworpen schoenen, kostuums en ee novernachting in het Amstel Hotel. Het evenement is een opwarmer voor de Zuidas Run op zondag 11 juni, een run over 10 Engelse mijl, met een avontuurlijke route door parkeerkelders, over de trappen van de ITO-toren en WTC Amsterdam en dwars door het gebouw van Akzo Nobel.

Lees ook:Kunsthal Rotterdam heropent met S.H.O.E.S.
Lees ook:Amelander Kampioenschap Kerstboomwerpen
Lees ook:NK Dammen 2008 voor vrouwen
Lees ook:Nederlanders krijgen het liefst vakantie of dagje uit cadeau
Lees ook:Amstel Hotel staat te koop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>