Maandag 15 mei: huldiging Feyenoord

Feyenoord is voor het eerst sinds 1999 landskampioen, dankzij een 3-1 zege op Heracles Almelo. Het werd de 15e landstitel voor de Rotterdammers. Meteen na het eindsignaal gingen de Rotterdammers massaal de straat op en klonk in de hele stad ‘Hand in had. kameraden’. Al gauw werd het zó druk, dat de politie de mensen vroeg niet meer naar de binnenstad te komen en de overwinning thuis te vieren.

Aan het eind van de avond werd het rustiger en gingen de feestvierders naar huis, want maandag is het vroeg dag. Om 12.00 uur wordt de voetbalploeg gehuldigd op de Coolsingel. Wie zeker van een plek wil zijn, moet vroeg uit de veren. Om een plekje te bemachtigen, moeten fans zeker om 9.00 uur al op de Coolsingel zijn. Voor wie er niet bij kan zijn: vanaf 11.30 uur wordt de huldiging uitgezonden op NPO1, nos.nl en de NOS-Facebookpagina.

Lees ook:Feyenoord sluit dramatisch seizoen met beker af
Lees ook:Zondag is het ‘voetbal D-Day’: wie wordt landskampioen, Ajax of Feyenoord?
Lees ook:Rotterdam viert feest: maandag huldiging Feyenoord op Coolsingel
Lees ook:Huldiging Ajax bij Amsterdam ArenA
Lees ook:Indoor motorsport in Goes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>