Fietser door hert aangereden in duinen Zandvoort

Zandvoort kampt al langere tijd met overlast door veel te  veel herten in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ze lopen al de hele winter door het dorp en vormen een gevaar voor het verkeer. Maandagochtend raakte een fietser gewond na een botsing met een hert: op het fietspad in de duinen tussen Zandvoort en Noordwijk.

De fietser is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met het hert gesteld is, is niet bekend: het dier verdween in de duinen. Boswachters jagen momenteel op herten in de duinen, om het aantal drastisch te verminderen, maar de overlast in het dorp zal nog wel even aanhouden.

Lees ook:Zandvoort ‘heeft er een attractie bij’: herten lopen door de straten
Lees ook:Crash op Circuit van Zandvoort
Lees ook:Jongen ernstig verwond na duw in paasvuur
Lees ook:Zwaargewonde bij cabidschieten
Lees ook:Oog in oog met een hert? Niet uitwijken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>