Zeeland: Ster Omloop van Nieuwland afgelast na dodelijk ongeluk

De Zeeuwse wisselkoers Ster Omloop van Nieuwland is zaterdag afgelast vanwege een dodelijk ongeluk. Een 57-jarige motorrijder uit Noord-Beveland kwam bij een verkenning voor de race om het leven. Hij was bezig aan zijn laatste inspectieronde van het circuit, vlakbij Middelburg, toen hij door nog onbekende oorzaak ten val kwam en onder een tegemoetkomende auto schoof.

De bestuurder van de auto probeerde nog een botsing te voorkomen, aldus de politie, maar vergeefs. De motorrijder overleed ter plekke. De wielerwedstrijd voor amateurs over 100 kilometer werd daarop afgelast. De organisatie betuigde haar medeleven met een indrukwekkende minuut stilte.

Lees ook:Nederland verrast door gladheid
Lees ook:Afscheid van Benny Neyman
Lees ook:Auto rijdt in op carnavalsvierders Stampersgat
Lees ook:Auto botst op praalwagen tijdens carnavalsoptocht Ter Apel
Lees ook:Ernstig incident verstoort Koninginnedag Apeldoorn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>