Ajax voor het eerst sinds 2003 in kwartfinale Europees toernooi

Ajax staat voor het eerst sinds 2003 in een kwartfinale van een Europees voetbaltoernooi. Donderdag versloegen de Amsterdammers FC-Kopenhagen in de achtste finale van de Europa League. Nadat ze in Kopenhagen met 2-1 verloren, versloegen ze de Denen donderdag in de Amsterdam Arena.

Het was voor Ajax de vijfhonderdste officiële wedstrijd in de Amsterdam Arena. Kopenhagen had tot nu toe slechts één wedstrijd verloren, maar kon in Amsterdam geen vuist maken. De loting voor de kwartfinale vindt vrijdagmiddag plaats. Op dit moment staat Ajax op de tweede plaats in de Eredivisie, achter Feyenoord. Update: Ajax speelt de kwartfinale tegen de Duitse voetbalclub Schalke 04. De wedstrijden worden op 13 en 20 april gespeeld.

Lees ook:Ajax-Feyenoord in Amsterdam ArenA: het wordt rete-spannend!
Lees ook:Zondag is het ‘voetbal D-Day’: wie wordt landskampioen, Ajax of Feyenoord?
Lees ook:Angst voor rellen bij Feyenoord-PSV in Arena
Lees ook:Amsterdam en Enschede klaar voor kraker om landstitel
Lees ook:Sinterklaas Show in Amsterdam ArenA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>