Natte-voetenland is Waterland is Nederland: ga met Wetlands safari op ontdekkingstocht per kano

Wetlands Safari organiseert vanaf 8 april tot eind september kanotochten in het waterland rond Amsterdam. Voor buitenlandse toeristen en Nederlandse recreanten is het ook deze zomer weer mogelijk om kennis te maken met het natte land rond Amsterdam. Per Canadese kano gaan kleine groepjes onder leiding van een deskundige gids, die Nederlands en Engels spreekt, door het waterrijke Noord-Holland. Genietend van de mooie natuur krijgt men informatie waarom Amsterdam, de stad aan het water is (bron: persbericht).

Natte voeten

Met Wetlands Safari ervaar je hoe moeilijk het is om je staande te houden op de drassige grond. Je bezoekt tijdens de kanotocht een  trilveen, een ervaring om nooit te vergeten. Amsterdam, gebouwd op palen, wordt je direct duidelijk. Onderweg  picknicken we in het oeroude Hollandse landschap. Je kan genieten van de weidevogels, die  Nederland als hun broedgebied hebben gekozen, en de prachtig bloeiende waterplanten. Landschap Noord-Holland zorgt dat dit gebied intact blijft en we de nationale vogel, de grutto, nog jaren mogen horen hoe hij zijn naam de lucht in schalt.  Als deelnemer van een Wetlands Safari gaat er een donatie naar de stichting.

Teamuitje, familiefeestje…..

Wetlands Safari is een excursie door het waterrijke gebied. Men kan zich hier individueel voor opgeven, vanaf mei hebben we ook sunset tours. Voor groepen van 8 tot 20 personen organiseert Wetlands Safari 7 dagen per week tochten op maat. Transport, koffie, kano, lunch, gids en donatie zijn bij de prijs inbegrepen, vanaf € 51,- per persoon. Kinderen van 7 tot en met 1 6 vanaf € 29,.

Aanmelden

De vaartochten van Wetlands Safari is de manier om Nederland op een actieve en avontuurlijke wijze te leren kennen. voor meer info:

www.wetlandssafari.nl, e.mail [email protected]

Lees ook:Libéma realiseert met Safari Resort Beekse Bergen unieke vakantiebestemming in Nederland
Lees ook:Kom naar het Gebiedsfestival IJsseldelta op zaterdag 3 oktober!
Lees ook:Westkust Texel krijgt monumentenstatus
Lees ook:Volgermeerpolder opent na tien jaar sanering
Lees ook:De Nieuwe Wildernis: Nederlandse natuur in schijnwerpers in Duitsland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>