Donderdag 5 januari huldiging Michael van Gerwen in Vlijmen

Donderdagavond 5 januari wordt de kersverse wereldkampioen Darts, Michael van Gerwen, gehuldigd in het Brabantse Vlijmen. Maandag werd ‘Mighty Mike‘ voor de tweede keer wereldkampioen in Londen. De gemeente Heusden, waaronder Vlijmen valt, rekent op drie- toe vierduizend fans. Drie jaar geleden, toen Van Gerwen ook kampioen werd, kwamen 1.500 fans naar de huldiging.

Het evenement vindt plaats op de parkeerplaats bij sportcentrum Die Heygrave aan de Burgemeester Zwaanseweg in Vlijmen. Bezoekers van het dorp worden via borden naar de parkeerplaats geleid. Iedereen is welkom vanaf 18.30 uur, om 19.00 uur begint het officiële programma, dat ongeveer een uur zal duren. Er is live muziek en er worden tv-beelden en filmpjes op grote schermen getoond.

Lees ook:Michael van Gerwen wereldkampioen darts
Lees ook:Michael van Gerwen verliest finale Darts
Lees ook:Honderden fans nemen afscheid van Shaffy
Lees ook:Huldiging Ajax bij Amsterdam ArenA
Lees ook:Uitreiking Provinciepenning en Ereburgerschap Noord-Brabant aan topsporters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>