Schaatsen: NK Afstanden in vernieuwde Thialf Heerenveen

Het vernieuwde Thialf in Heerenveen is woensdag 28 tot en met vrijdag 30 december het domein van het KPN Nederlands Kampioenschap Afstanden en Mass Start. Tussen kerst en oudjaar is de complete Nederlandse schaatstop in het schaatshart van Nederland: het ijsstadion dat in november na een grondige vernieuwing weer openging.  Tickets: zie website.

Woensdag wordt vanaf 16.30 uur de 5 kilometer Heren, de 1.500 meter Dames (uitslagen: klik hier) en de 500 meter Heren verreden, donderdag vanaf 17.15 uur de 3 kilometer Dames, de 1.500 meter Heren en de 500 meter Dames (uitslagen: klik hier), vrijdag vanaf 15.00 uur de 5 kilometer Dames, de 10. kilometer Heren, de 1.000 meter Dames en de 1.000 meter Heren. Tot slot is er de Mass Start Heren en Dames. De wedstrijden zijn life op radio en tv te volgen.

Lees ook:Schaatsen: EK Allround & Sprint in Thialf Heerenveen – 6 t/m 8 januari
Lees ook:Worldcup Finale Schaatsen in Thialf
Lees ook:Schaatsen in Thialf: NK Allround & Sprint, vrijdag 20 t/m zondag 22 januari
Lees ook:NK schaatsen in Groningen
Lees ook:Wielrennen – NK tijdrijden in Winsum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>