WinterparadIJS Amersfoort vanaf vrijdag 25 november

@Erik Feenstra

Vrijdag 25 november opent de vierde editie van WinterparadIJS Amersfoort. Tot en met 8 januari staat er op het Eemplein een overdekte schaatsbaan van meer dan 600 vierkante meter. Tot aan de kerstvakantie kunnen basisschool-leerlingen komen schoolschaatsen. Daarnaast worden er activiteiten georganiseerd voor kansarme kinderen, mensen met een beperking en asielzoekerskinderen.

Verder is er een ijshockey-competitie, curling en zijn er live optredens. Nieuw dit jaar zijn activiteiten voor ouderen, zoald een muziekavond en een stampottenbuffet. Van 16 tot en met 18 december staat er een kerstmarkt. Tickets zijn aan de baan te koop en kosten 6 euro. Openingstijden: zie website.

Lees ook:WinterparadIJS Amersfoort 2017
Lees ook:Ice*Amsterdam vanaf 22 november terug op Museumplein
Lees ook:Tot en met 17 januari: Winterland Schiedam
Lees ook:Volg de schaatssporen van Jaap Eden op het Museumplein
Lees ook:Vrijdag 7 oktober is het Nationale Ouderendag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>