Fjoertocht Egmond – zaterdag 26 november

Zaterdag 26 november is het strand van Egmond aan Zee de finish van de vierde Fjoertocht Egmond. Achtduizend wandelaars van Le Champion starten in het centrum van Egmond als het nog licht is en maken een sprookjesachtige tocht door de Egmonden en Bergen aan Zee, met onderweg bijzondere acts met originele licht- en geluidseffecten.

Zo is de Abdij fraai verlicht en zijn er wervelende acts bij de uitgelichte Slotruïne. Onderweg verrassen kunstenaars en inwoners de deelnemers met allerlei schouwspelen. Drieduizend waxinelichtjes langs de route wijzen de wandelaars de weg in de duisternis. De inschrijving is gesloten.

Lees ook:Egmond Halve Marathon 2018
Lees ook:Egmond Halve Marathon en strandrace voor mountainbikers
Lees ook:61e Vierdaagse van Apeldoorn
Lees ook:Egmond Halve Marathon 2012
Lees ook:Egmond Halve Marathon 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>