Winterland Hoofddorp opent vrijdag 4 november

Vrijdag 4 november is de officiële opening van de vijfde editie van Winterland Hoofddorp, tot en met 8 januari ‘dé sfeervolle ontmoetingsplaats voor inwoners van Haarlemmermeer en omgeving’. Op het Raadhuisplein is voor alle leeftijden van alles te doen op een 650 vierkante meter ijsvloer en in het Winterland Café, met eten, drinken en entertainment.  De schaatsvloer is alleen toegankelijk voor ijshockeyschaatsen of kunstschaatsen.

Voor de echte schaatsliefhebbers is er de 10-rittenkaart (met een voordeel van 20 euro). Er zijn ijshockeycompetities, Sinterklaas komt op bezoek, een braderie en de Santa Run staan op het programma en ‘s avonds treden er regelmatig artiesten op. Tickets en openingstijden: zie website. Het winterfestijn stond in 2010 en 2011 in Amsterdam op het Rembrandtplein, maar had weinig succes. Stadsdeel Centrum bemoeide zich ermee, vond het allemaal ‘teveel kermis en te weinig élan’ en trok de stekker eruit. Vijf jaar geleden trok de SBS-Kerstparade door Hoofddorp en dat smaakte naar meer. De Haarlemmermeer wilde het Winterfestijn maar wát graag overnemen; in 2012 was dat dan ook een feit, en in Hoofddorp sloeg het evenement wèl aan.

Lees ook:Winterland Hoofddorp gaat vrijdag 6 november open
Lees ook:Winterland Hoofddorp opent vrijdag 31 oktober
Lees ook:Winterland Hoofddorp 2013
Lees ook:Winterland Amsterdam verhuist naar Hoofddorp
Lees ook:Burgemeester grijpt in: Joling en Froger wel op Jordaan Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>