Huldiging paralympiërs woensdag 21 september in Den Haag

De paralympische atleten van Team NL worden dinsdag 20 september feestelijk onthaald in TivoliVredenburg in Utrecht. Het hele team komt in de loop van dinsdagmiddag aan en wordt verwelkomd met een show vol entertainment en natuurlijk de huldiging van alle atleten. De stad is dit jaar gaststad van de Nationale Sportweek: de huldiging sluit daar goed op aan.

De paralympische medaillewinnaars worden woensdag 21 september in Den Haag gehuldigd in de Grote Kerk. Ze worden toegesproken door de Premier, de Staatssecretaris van Sport en de Chef de Mission. De huldiging is rechtstreeks te zien vanaf 13.25 uur op NPO 2. Daarna gaan de winnaars naar paleis Noordeinde voor een ontmoeting met de koning. Een samenvatting daarvan is om 19.21 uur te zien op NPO 2. De Nederlandse paralympiërs deden het goed in Rio: in totaal nemen ze 62 medailles mee naar huis, 23 meer dan in 2012 in Londen.

Lees ook:Huldiging Paralympische sporters
Lees ook:Huldiging Olympiërs: dinsdag in Amsterdam en woensdag in Den Haag
Lees ook:TeamNL met 241 sporters voor Olympische Spelen Rio
Lees ook:Huldiging medaillewinnaars dinsdag in Den Haag
Lees ook:Koningin en premier ontvangen medaillewinnaars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>