Animal Event Beekse Bergen: beestachtig leuk voor jong en oud

Huisdieren. Die staan centraal tijdens het Animal Event dat van vrijdag 6 tot en met zondag 8 mei wordt gehouden op het outdoorterrein bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Animal Event, het grootste driedaagse dierenevenement van Nederland, viert haar tiende editie. Wat ooit begon met 3.500 bezoekers, is uitgegroeid tot hét festival voor dierenfans, met vorig jaar een recordaantal van 32.500 dierenliefhebbers die maar liefst 10.000 honden meenamen (bron: persbericht).

Op Animal Event zijn vele experts aanwezig, die allemaal gemeen hebben dat ze heel graag over hun hobby vertellen. Naast honden zijn er onder andere katten, fretten, konijnen, boerderijdieren, paarden, vogels en vissen te zien tijdens de vele presentaties, demonstraties en shows. Vragen over gedrag, training en verzorging worden beantwoord en daarnaast is er een uitgebreid promodorp met de leukste en mooiste dierenproducten. Animal Event heeft meer te bieden dan alleen huisdieren en boerderijdieren: Afrika ligt namelijk om de hoek. Een bezoek aan het evenement is te combineren met een uitstapje met de ‘safaribus’ naar het aangrenzende Safaripark Beekse Bergen, waar bezoekers kennis maken met de familie van de huisdieren. Tickets: zie website.

Lees ook:Animal Event Hilvarenbeek
Lees ook:Africa by Light in Safaripark Beekse Bergen
Lees ook:Libéma realiseert met Safari Resort Beekse Bergen unieke vakantiebestemming in Nederland
Lees ook:ZooSite-Awards voor Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk
Lees ook:Safaripark Beekse Bergen: ‘Africa by Light’ wordt kilometer langer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>