Koningspaar opent Koningsspelen vrijdag 22 april in Amsterdam Zuidoost

De Koningsspelen worden dit jaar op vrijdag 22 april gehouden (2017: klik hier). Koning Willem-Alexander en koningin Máxima komen naar Amsterdam Zuidoost en opent de spelen op basisschool Drostenburg, een school voor leerlingen met een lichamelijke handicap of een chronische ziekte. De dag begint op alle scholen in het land die aan de spelen meedoen met een feestelijk ontbijt. Daarna wordt er gesport.

Hierbij zijn ook kinderen aanwezig van basisschool De Polsstok in Zuidoost, die vorig jaar werd uitgeroepen tot de sportiefste school van Nederland. De Koningsspelen werden in 2013 voor het eerst gehouden, ter gelegenheid van de inhuldiging van de nieuwe koning.

Lees ook:Koning en koningin openen Koningsspelen vrijdag 21 april in Veghel
Lees ook:Inschrijving voor Koningsspelen gestart
Lees ook:Koning en koningin bezoeken Koningsspelen in Leiden
Lees ook:Koningsspelen op vrijdag 25 april
Lees ook:Koningsspelen op 6.500 basisscholen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>