British CARS & Lifestyle bij Autotron: Engelse auto’s, Ierse pub en Schotse ruiten

In het weekend van 12 en 13 maart vindt voor de 25e keer de beurs British CARS & Lifestyle plaats in Autotron Rosmalen, ‘Nederlands grootste, maar ook het meest gezellige evenement’ voor liefhebbers van Engelse auto’s, Groot-Brittannië en de landelijke levenswijze. De beurs is al 25 jaar ‘British Best’, maar met ieder jaar weer nieuwe standhouders, andere auto’s en nieuwe producten, nooit hetzelfde (bron: persbericht).

Recentere Engelse exclusieve automerken staan gebroederlijk naast klassiekers. Clubs, onderdelen, Engelse auto’s en entertainment: de beurs is eigenlijk de grootste winkel met producten uit het Verenigd Koninkrijk. Met ruim 200 standhouders met producten uit het Verenigd Koninkrijk en entertainment: Engelse popsongs, Schotse doedelzak en Ierse Pub muziek. Waar ‘Ladies’ zich vermaken tussen de lifestylestands, snuffelen ‘Gentlemen’ tussen de onderdelen. Veel standhouders komen met hun handelswaar van de andere zijde van het Kanaal overgevaren. Zij komen met net dat ene auto-onderdeeltje of unieke stukje antiek, dat niet in Nederland verkrijgbaar is.

Bezoekers herken je aan groene jas, geruite pet, gek op tradities en de Britse cultuur, met in de Pub een Guinness of een ‘cuppa tea’. Het hele weekend optredens van leuke bands: Woodwork, Darran, Mark Gilligan en Steve the Bagpiper. De deuren staan beide dagen open van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets: (zie website) €17,50 aan de kassa (in de voorverkoop €16,00), kinderen tot 12 jaar gratis (onder begeleiding). Clubleden betalen minder (informeer ernaar bij uw club).

Lees ook:British Cars & Lifestyle in Autotron Rosmalen
Lees ook:British Cars & Lifestyle in Autotron
Lees ook:British Cars and Lifestyle in Autotron
Lees ook:HEMA opnieuw beloond als beste nieuwkomer UK
Lees ook:Walhalla voor autofans bij 100% Tuning Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>