Tattoo Conventie 2016 in MECC Maastricht

De Tattoo, Body Art en Street Art Conventie in Maastricht komt er weer aan! In het weekend van 27 en 28 februari vindt dé tattoo beurs van het zuiden voor de derde keer plaats in het MECC Maastricht. Het is een internationaal evenement met tattoo artiesten uit binnen- en buitenland. Deze conventie staat bekend om de warme, gezellige en vriendelijke sfeer voor bezoekers en deelnemers. Dat de artiesten dit jaar voor het eerst zullen neerstrijken in de foyer van het MECC zal daar nóg meer aan bijdragen (bron: persbericht).

Bezoekers kunnen zich natuurlijk laten tatoeëren, of simpelweg de kunst van het tatoeëren bewonderen. Men kan shoppen en slenteren langs de diverse kleurrijke stands met kleding, piercing, sieraden en meer. De Grimeshop geeft bodypaint demonstraties en voorziet bezoekers desgewenst van de mooiste lichaamsschilderingen. Natuurlijk is er op de conventie zoals altijd veel aandacht voor street art: diverse street art kunstenaars zullen deelnemen en hun creativiteit de vrije loop laten. Terug op de conventie: De Tattoo Preservation Service, die volgens een zorgvuldige wetenschappelijke methode getatoeëerde huid preserveert na de dood. Op deze manier verandert uw tattoo in een kunstwerk dat voor altijd blijft.

De religieuze organisatie ‘De Kracht van de Veilige Naald’ is ook dit jaar aanwezig om de acceptatie van tattoos te promoten en tatoeëert geheel gratis het symbool van het oudste geloof van de wereld – het Tatooisme – bij een ieder die dat wil. Op het podium zijn live muziek, optredens en diverse tattoo wedstrijden te zien. Met uitzondering van een aantal shows is de Tattoo, Body Art en Street Art Conventie kindvriendelijk. De locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Openingstijden: zaterdag 27 februari van 11.00 tot 22.00 en zondag 28 februari van 11.00 tot 20.00 uur. Entree: dagkaart: 15,- euro, weekendkaart: 25,- euro, kinderen t/m 11 jaar gratis toegang – één kind per volwassene en onder eigen toezicht.

Lees ook:Amsterdam Tattoo Convention 2016 in de RAI
Lees ook:Tattoo Conventie en Erotiek aan de Maas in MECC Maastricht
Lees ook:Tattoo, Art en Street Conventie Amsterdam
Lees ook:Tattoo, Art en Street Art Conventie Maastricht 2014
Lees ook:Tattoo, Art & Street Art Convention Amsterdam in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>