Senet Diving Cup Eindhoven – vanaf donderdag 4 februari

Donderdag 4 tot en met zondag 7 februari vindt in het Pieter van den Hoogeband Zwemstadion in Eindhoven de 17e editie van Senet Diving Cup plaats, voorheen de Eindhoven Diving Cup Het is het grootste internationale schoonspring evenement in Europa, jaarlijks in de eerste week van februari.

Zie ook: Eindhoven Swim Cup

Het evenement is met 250 deelnemers uit 20 landen en drie continenten en meer dan 600 starts een geschikte moment voor duikers om zich te kwalificeren voor EK’s en WKs’ en voor jonge talenten de EJK en de WJK wedstrijden. Het Eindhovense zwemstadion, onderdeel van Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep, beschikt over de juiste faciliteiten en is met een 50-meter wedstrijdbad, 25-meter-springbad en 4-baans traningsbad ‘zeer geschikt voor trainingen en wedstrijden’.

Lees ook:Swim Cup Eindhoven 2012
Lees ook:Swim Cup Eindhoven 2011
Lees ook:Hengelo Meerkamp Atletiek
Lees ook:Zwembad vernoemd naar Van den Hoogenband
Lees ook:Eindhoven Swim Cup 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>