Schaatsbaan Rotterdam: tot en met 28 februari twee overdekte schaatsbanen

Sinds zaterdag 28 november zijn er in Rotterdam twee overdekte schaatsbanen in Sportpark Toepad. Topt en met 28 februari kunnen schaatsers terecht op een 400-meter baan met officiële ISU-afmetingen en een 800 vierkante meter funbaan. Op de 400-meterbaan kunnen schaatsverenigingen, wedstrijdschaatsers en sportievelingen hun rondjes maken.

Bij goed weer gaan de zijkanten van de tunneloverkapping open en kunnen de sportievelingen ‘buiten schaatsen met de voordelen van binnen’. De funbaan is geschikt voor beginners, schoolschaatsen, schaatslessen, kunstschaatsen, ijshockey of curling. Op deze baan zijn noren niet toegestaan, maar wordt er geschaatst op hockey- of kunstschaatsen.  Tickets en tijden: zie website. Zaterdag 13 december vindt voor de derde keer de schaatsmarathon van Kralingen plaats, vrijdag 18 december de Santa Skate en de dag erop is er een Silent Disco.

Lees ook:Schaatsbaan Rotterdam 2014-2015
Lees ook:Volg de schaatssporen van Jaap Eden op het Museumplein
Lees ook:Ice*Amsterdam op het Museumplein
Lees ook:IJsbaan Museumplein: Ice*Amsterdam – t/m 5 februari
Lees ook:Ice*Amsterdam – schaatsbaan opent 29 november op Museumplein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>