Donderdag 3 december opent IJsbaan Middelburg

Onder het motto ‘Zeeland houdt van schaatsen‘ gaat in de Zeeuwse hoofdstad Middelburg op donderdag 3 december de ijsbaan voor de tiende keer open op de Markt. De ijsbaan blijft staan tot en met 23 februari (tijden: zie website; tickets: klik hier). Ook dit jaar is er weer volop entertainment oor iedereen. Naast schaatsen en curlen kun je op zaterdag 12 december komen kamperen op de ijsbaan en de dag erop komen barbecuen.

Van 19 tot en met 23 december staat er een oud-Hollandse wintermarkt op de Markt, op 27 en 28 december komt er een Winterfoodtruck Festival, op 1 januari de traditionele Nieuwjaarsduik (een rondje ‘glijden op het ijs in zwembroek’), 5 januari een dag van ‘zwieren en zwaaien’ en op 10 januari een Zweedse zondag. Van 5 tot en met 23 februari is er in Zeeland ook een ijsbaan in Zierikzee.

Lees ook:Winterfeest in Leeuwarden
Lees ook:Wintermarkt en Kerstdorp aan Zee in Noordwijk
Lees ook:Winterfestival Leeuwarden 2010
Lees ook:Kerstshoppen in Amsterdam
Lees ook:Beleef de Winter in Openluchtmuseum Arnhem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>