Tot en met 17 januari: Winterland Schiedam

Sinds 11 november is het Stadserf in Schiedam meer dan 70 dagen lang omgetoverd tot Winterland Schiedam: dé sfeervolle ontmoetingsplaats voor de inwoners van Rijnmond. Tot en met zondag 17 januari is er een ijsbaan in een sprookjesachtige sfeer, het Winterland Café met lekker eten en drinken en er zijn optredens van diverse artiesten.

Op en rond een 750 vierkante meter grote ijsbaan is voor jong en oud van alles te doen. Doordeweeks zijn er ijshockey-, schaats- en curling-clinics en in december komen Sinterklaas en de Kerstman op bezoek. Winterland is open iedere dag van 10.00 tot 23.00 uur, rijdag, zaterdag en zondag tot 24.00 uur. De entree tot Winterland is gratis, toegang tot de ijsbaan kost 7,50 voor een hele dag, inclusief schaatshuur. Een tienrittenkaart kost 50 euro.

Lees ook:Winterland Hoofddorp gaat vrijdag 6 november open
Lees ook:Ice*Amsterdam vanaf 22 november terug op Museumplein
Lees ook:Rotterdam Stadhuisplein on Ice
Lees ook:Ice*Amsterdam – schaatsbaan opent 29 november op Museumplein
Lees ook:WinterparadIJS Amersfoort vanaf vrijdag 25 november

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>