Cool Event Scheveningen: schaatsbaan gaat later open

Zondag 14 november zou de schaatsbaan van Scheveningen opengaan – opent Cool Event Scheveningen - maar de opbouw verliep niet op rolletjes en de hoge temperaturen gooien roet in het eten. Daarom gaat de schaatsbaan een week later officieel open: op zondag 22 november. Dan wordt het hart van Scheveningen voor de negende keer opgevrolijkt door het ‘Kurhausplein on Ice’.

De 600 m2 grote schaatsbaan is tot en met 17 januari kan iedere dag van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat open. Rondom het plein zijn winterse (verwarmde) horecaterrassen.  Op de boulevard komt vlak voor de Pier vanaf 3 december een 30 meter lange ijsglijbaan: de ‘Palace Fun Slide Boulevard’. Tijdens het Cool Event zijn er verschillende evenementen, zoals Sinterklaas, Kerst en Oud&Nieuw.

Lees ook:Cool Event Scheveningen
Lees ook:Zaterdag 11 november feestelijke opening 11e editie Cool Event Scheveningen
Lees ook:Zaterdag 2 december: Opening Ice EXPO en Roetsjbaan op Scheveningen
Lees ook:Zondag 19 november: IJskoude bootcamp op de schaatsbaan in Scheveningen
Lees ook:Pier van Scheveningen gaat in 2015 weer open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>