Op zaterdag 17 oktober barst IceFun weer los in Sportium Den Bosch

Trui aan en sjaal om: bij IceFun Sportiom waait zo nu en dan een stevige poolwind. Op deze thema-ijsbaan in Den Bosch schaats je vanaf 17 oktober weer door grotten en over kleine heuveltjes: het lijkt de Noordpool wel! Bij IceFun Sportiom, één van de twee schaatsbanen van Sportiom in Den Bosch, is het prettig schaatsen. Bergopwaarts, door grotten en via een schaatshelling terug naar de kade van IceFun (bron: persbericht).

Tijdens de eerste schaatsdag op zaterdag 17 oktober is IceFun geopend van 10.00 u tot 17.30 uur. Vanwege de opening zijn er extra leuke activiteiten zoals schminken, een filmvoorstelling, kleurplaten, spelletjes op het ijs en mini-disco. En niet te vergeten: ook Sven de IJsbeer komt langs! Het wordt dus één groot feest! Sportiom ‘s-Hertogenbosch heeft ook een ijshockeybaan: een rechthoekige ijsbaan met afgestompte hoeken. De ijshockeybaan wordt gebruikt door verenigingen, maar als de baan niet verhuurd is, wordt deze ook opengesteld om recreatief op te schaatsen.

Vanaf de schaatshelling bereik je de bevroren kade van een winters dorp. Heb je honger gekregen? Breng dan een bezoekje aan Scott’s Cabin, daar kunnen de stoere schaatsers zich opwarmen met bijvoorbeeld warme chocolademelk. Ook leuk: organiseer eens een schaatsuitje voor de hele familie of al je collega’s! Bij Scotts Skate Rent kun je terecht voor het huren van schaatsen. Ook kun je er je eigen schaatsen laten slijpen. Let op: je mag op IceFun Sportiom, om veiligheidsredenen, niet op ‘noren’ schaatsen. Daarnaast is het niet toegestaan om de ijsbanen met puck en ijshockeystick te betreden. Het dragen van handschoenen is verplicht.

Lees ook:Brand in grottenstelsel Cannerberg bij Maastricht aangestoken
Lees ook:Schaatsbaan Rotterdam opent op 3 december schaatsseizoen 2016/2017 ‘geheel in stijl’
Lees ook:Tuin en Sfeer in Martiniplaza Groningen
Lees ook:Toch nog beetje Indian Summer tijdens herfstvakantie
Lees ook:Eropuit in het mooie Limburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>