HISWA te Water 2015 in Amsterdam

Dinsdag 1 tot en met zondag 6 september  vindt HISWA te water plaats, de meest complete bootshow op het water van Noord-Europa (2016: klik hier). Er liggen zo’n 300 nieuwe zeilboten, motorboten en sloepen van 5 tot  30 meter te pronken en op de kade is een uitgebreid aanbod van nautische producten.  Daarnaast is er een uitgebreid activiteitenprogramma op en rond het water: workshops, presentaties, gratis zeilen voor de kinderen, proefvaren en waterfietsen.


De bootshow ligt voor de vierde keer om Amsterdam Marina, bij de NGSM-werf in Amsterdam-Noord. Vanaf het Centraal Station vertrekt ieder kwartier een gratis pont (de fiets mag mee). HISWA te Water is dagelijks te bezoeken  van 11.00 tot 19.00 uur. Het pontje over het IJ brengt bezoekers gratis in 12 minuten vanaf de NDSM-werf naar het Centraal Station. De indoor HISWA vindt ieder jaar in maart plaats in de RAI Amsterdam.

Lees ook:HISWA te Water 2017 in Amsterdam
Lees ook:HISWA te Water 2016 in Amsterdam
Lees ook:HISWA te Water 2012 in Amsterdam Marina
Lees ook:Koning opent HISWA te Water 2013
Lees ook:HISWA te water verhuist naar Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>