Men of Steel Run Scheveningen

Zaterdag 25 april vindt in Scheveningen de Men of Steel Run plaats. De keiharde challenge werd verschoven van 4 oktober naar 25 april. Onder de noemer ‘Are You Tough Enough’ moeten sporters op het strand vanaf de haven tot ver voorbij de Pier van Scheveningen en weer terug door mul zand met allerlei obstakels ploeteren.

De diehards worden geconfronteerd met modderbakken, modder, zand en 21 containers. Ze moeten stukjes zwemmen en komen stroomdraden, ijsblokcontainers, monkeybars, 8 meter hoge hooibergen en hoge glijbanen tegen. Het festivalterein ligt bij The Hague Beach Stadium. Inschrijven: zie website. Op 11 juli vindt de superchallenge plaats op de Brouwersdam en op 12 september aan de Zebvenhuizerplas.

Lees ook:International Sandsculpture Festival Scheveningen
Lees ook:EK Zandsculpturen Zandvoort 2014
Lees ook:Zaterdag 2 juli: Monster Jam in De Kuip in Rotterdam
Lees ook:Uiterwaarden Rijn en Maas mogelijk ontruimd vanwege hoogwater
Lees ook:EK Zwemmen in Eindhoven: nieuwtjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>