Ontdek het effect van verliefdheid op je lichaam bij BODY WORLDS

Tijdens de voorjaarsvakantie van zaterdag 14 februari tot en met 1 maart zijn er speciale activiteiten die een bezoek aan anatomiemuseum BODY WORLDS: The Happiness Project in Amsterdam nóg interessanter maken. Zo kunnen bezoekers op 14 februari om 14 uur Valentijnsdag vieren met een speciale liefdesrondleiding. Een liefdesgids deelt inspirerende feiten over verliefdheid en geluk met de bezoekers en bespreekt diverse liefdesgerelateerde zaken. Inschrijven kan via de website (bron: persbericht).

Wist je dat verliefde mensen in dezelfde staat verkeren als mensen die verslaafd zijn aan drugs? En dat liefdesverdriet daarom voelt als afkicken? Of dat geluk besmettelijk is en dat contact met een gelukkig persoon je kans om gelukkig te zijn vergroot met 15 procent? Naast deze verrassende feitjes worden ook zaken ter discussie gesteld tijdens de rondleiding. Word je bijvoorbeeld echt gelukkiger als je veel te kiezen hebt? Wat is het effect van seksueel genot en verslaving? En hoe zit het eigenlijk met trouwen en kinderen krijgen, is dat de sleutel tot geluk? Kosten voor de rondleiding € 5,- p.p. (exclusief toegang BODY WORLDS).

Tijdens de vakantie krijgen bezoekers ook iedere dag de kans om hun eigen gezondheid te testen, met onder meer bloeddrukmeters en longvolumetests. En alle kleine bezoekers ontvangen een gratis speurtocht waarmee ze op avontuur door het lichaam gaan. Op woensdag 18 en woensdag 25 februari bij BODY WORLDS tovert een professionele schminkartiest bezoekers om tot levende plastinaten. Ook voorjaarstaferelen zoals bloemetjes, bijtjes en vlinders kunnen geschminkt worden. Zowel kinderen als volwassenen mogen plaatsnemen in de stoel tussen 11 en 17 uur. Kosten: gratis (na entree BODY WORLDS), aanmelden niet nodig.

 

Lees ook:Gratis ‘op onderhuids avontuur’ bij anatomiemuseum BODY WORLDS tijdens Weekend van de Wetenschap
Lees ook:Gratis geluk bij BODY WORLDS: The Happiness Project tijdens Wereldgeluksdag
Lees ook:Blind Day met voelrondleidingen Body Worlds Amsterdam
Lees ook:BODY WORLDS Artist Day: Het menselijk lichaam binnenstebuiten
Lees ook:Body Worlds Amsterdam lanceert nieuwe kinderworkshop ‘Dokter Junior’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>